2022-2023 ULTRA ve APEX Ödülleri’nden Emirates’e Dünya Çapında 5 Ödül

Emirates, geçtiğimiz hafta dünyanın en saygın seyahat ve havacılık ödül törenlerinden ULTRA 2022’de “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ile APEX 2023’te “Dünya Çapında Havayolu”, “5 Yıldızlı Global Resmi Havayolu” ve “Yolcu Tercihlerinde En İyi Global Eğlence” ödüllerine layık görülerek global ve bölgesel ölçekte büyük önem taşıyan beş ödül kazandı.


26 Ekim tarihinde Long Beach, California’da gerçekleştirilen APEX/IFSA fuarında Emirates, doğrulanmış yolcu geri bildirimleri ve profesyonel değerlendirmeler sonucunda güvenlik, konfor, sürdürülebilirlik, hizmet ve kapsayıcılık alanlarında “Dünya Çapında Havayolu” ödülünü almanın yanı sıra, global ölçekte bir havayolu olarak tüm faaliyetlerine ilişkin “5 Yıldızlı Global Resmi Havayolu” ve sınıfının en iyisi uçak içi eğlence sistemi ile de “Yolcu Tercihlerinde En İyi Global Eğlence” ödüllerini kazandı. Dünyanın en büyük uluslararası havacılık birliklerinden olan APEX, 2018’den bu yana her yıl havacılık ödülleri düzenliyor.


Birkaç gün sonra, Londra’daki Pan Pacific Hotel’de gerçekleştirilen ULTRA 2022 ödül töreninde ise Emirates, “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ödüllerine layık görüldü. Emirates törende endüstri lideri hizmetleri, dünya çapındaki hizmet ağı, sınıfının en iyisi seyahat deneyimleri ile takdir topladı. ULTRA ödüllerinde ise, iki milyon yolcudan oluşan uluslararası bir komünite, lüks seyahatte dünyanın en iyi havayolu şirketi olarak Emirates’i seçti.


Londra’da gerçekleşen ve seyahat endüstrisinden birçok önemli ismin katıldığı ULTRA ödül töreninde Emirates’in kazandığı ödül, Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark tarafından teslim alındı. California’daki APEX ödüllerinde ise Emirates’i, Perakende, Uçak İçi Eğlence ve Bağlantıdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly temsil etti.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ULTRA 2022 ve APEX 2023 ödül törenlerinden bir kez daha ödülle döndüğümüz için son derece mutluyuz. Aldığımız bu ödüller, ‘iyisiyle uçun’ marka vaadimizi dünyanın dört bir yanındaki yolcular için gerçeğe dönüştürmek üzere çalışan ekiplerimizin çaba ve bağlılıklarının bir sonucu. Emirates yoluna hız kesmeden devam ediyor. 120’den fazla uçağımızın içini tümüyle yenilemek, uçuşlarımıza yeni menüler eklemek ve Emirates’in imzası niteliğindeki yolculuk deneyimini yepyeni seviyelere çıkacak diğer iyileştirmeler için milyarlarca dolarlık bir yatırım yapmış bulunuyoruz”

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.