Four Points by Sheraton ile İzmir’de Özel Bir Deneyim

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisi ile hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir, şehrin kalbinde, dört dörtlük bir iş oteli olma hedefi doğrultusunda hizmet vermeyi sürdürüyor.

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisi ile hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton, İzmir’in kalbinde konumlanıyor. 

İzmir Bayraklı bölgesinde Mistral Tower Projesi içerisinde yer alan Four Points by Sheraton, Adnan Menderes Havalimanı’na yarım saat, şehir merkezine ise, 10 dakika uzaklıkta. Her biri balkonlu, 4 farklı tipte toplam 110 oda bulunan otelde, yüksek teknolojili ekipmanların kullanıldığı, balkonlu, manzaralı, gün ışığı alan en büyüğü 92 m2 olan 5 adet toplantı salonu da yer alıyor.

Bulunduğu 48 ve 38 katlı iki kuleden oluşan Mistral Tower Projesi’nde, kuleleri birbirine bağlayan 7000 m2’lik Cadde Çarşı bölümü de yer alıyor. Cadde Çarşı içerisinde yeni nesil meyhane, Fae Food & Drink, OM Atelier Bar&Kitchen Live Music, Patisserie, Ev Yemekleri Restaurant, Coffee Shops, eczane ve kuaför gibi misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği her ayrıntı mevcut. Otelin hemen yanında ise, misafirlerin keyifle alışveriş yapabileceği Ege Perla Alışveriş Merkezi yer alıyor.

Şehrin kalbinden, Alaçatı’ya…

İster tek başınıza, ister sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadeden otel, aynı zamanda hızlı check-in check-out, kesintisiz, hızlı ve güvenilir internet hizmeti sunuyor.

Bayram tatili döneminde de tercih edebileceğiniz şehrin kalbinde konumlanan bu eşsiz otelde konaklayarak, şehrin en popüler tatil lokasyonlarından Foça, Seferihisar, Karaburun, Alaçatı ve Urla’yı ziyaret edip yöresel lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. 

“Sürdürülebilirlik alanında her türlü projeye açığız”

Sürdürülebilir Turizm Belgesi’nin yanı sıra, enerjide ve çevresel tasarımda liderlik anlamına gelen çevre dostu bina sertifikasyon sistemi olan LEED Sertifikası’na sahip olduklarını belirten Four Points by Sheraton İzmir Genel Müdürü Bülent Süzer, aynı zamanda Turizm Bakanlığı’nın kriterler belirlediği Yeşil Yıldız Belgeli oteller projesini de tamamlama aşamasında olduklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam ediyor: “Yeşil Yıldız, çevreye duyarlı konaklama tesisleri için düzenlenmiş ve kalite etiketi anlamına gelen bir sertifikasyonun adıdır. Çevreye zarar vermeyen veya en az vermek için çaba sarf eden konaklama tesisleri, belirli şartları yerine getirdikleri zaman yeşil yıldız almaya hak kazanıyor. Biz de, bu yoldaki adımlarımızı attık. Gelecek dönemde de, sürdürülebilirlik alanında hayata geçirebileceğimiz her türlü projeye açığız.”

Zihinlerde her daim hatırlanacak eşsiz anılar bırakmayı amaçlayan Four Points by Sheraton İzmir, tüm misafirlerini bu eşsiz deneyime davet ediyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.